Itt a megoldás a töredezett kábelekre – ZNAPS mágneses adapter

Az Apple laptopjaiba 2006-ban került mágneses töltő, ami nagy siker volt, mivel leegyszerűsítette a kábel csatlakoztatását a számítógéphez és biztonságosabbá tette a töltést.

A ZNAPS adapter ugyanezt teszi a telefon microUSB illetve Lightning csatlakozójával: az egyik részét bele kell dugni a mobilba, a másikba meg a telefonhoz kapott kábelt.


Az adapter két része

A kickstarteres gyűjtés olyan jól megy, hogy a 120 000 dolláros célt túllépve már 1 400 000 dollárnál tartanak és a kampány vége csak augusztus 14-én lesz.

Az adapter vízálló, mivel a telefon csatlakozója köré egy gumigyűrű kerül. Emellett tartalmaz egy LED-et is a kütyü, ami jelzi, ha a telefon feltöltődött. A microUSB esetén zavaró lehet, hogy nem mindegy melyik oldalával dugjuk be a kábelt a telefonba. Ez a mágneses csatlakozás esetén szerencsére már nem számít.

Mindegy, hogy melyik oldala van felfelé

Hogy kéne-e nekem egy ilyen? Nem rossz és tényleg nagyon kicsire sikeredett, viszont a 14 USD azaz kb. 3700 Ft nem olyan kevés érte. Ennyiért akár már adhatnának hozzá kábelt és töltőfejet is.