A felhasználói élmény fokozásának érdekében szeretnénk megkérni, hogy engedélyezd a cookie-k használatát, illetve engedd meg nekünk, hogy saját felhasználásra statisztikát készítsünk a felhasználói szokásaidról. További információk

Candy Crush ingyen extra lépések és pontok

Tóth Bendegúz - 2015.03.15.

Bizonyára sokan játszottatok már Cand Crush-sal és így tudjátok, hogy milyen bosszantó tud lenni egy-két pálya. Ennek megoldására mutatunk egy könnyű trükköt!

Bizonyára sokan játszottatok már Cand Crush-sal és így tudjátok, hogy milyen bosszantó tud lenni egy-két pálya. Erre mutatunk egy egyszerű trükköt, amely több játéknál is alkalmazható, de most a Candy Crush lesz a kísérleti alany.

Azon alapszik a program, hogy minden alkalmazás változókat használ, amikben az adatokat tárolják. Ezzel a programmal rákereshetsz egy változóra a tartalma alapján, aztán ha megváltozott a tartalma, akkor újra rákereshetsz, így végül megkapod azt, amiben például a pontszámot tárolja a Flash bővítmény. Innen már egyszerű a dolgod, mert csak át kell írnod a változó tartalmát és kész is vagy.

Első lépésként töltsd le innen a Cheat Engine-t. Letöltésnél a Google Chrome figyelmeztethet, hogy ártalmas a szoftver, régebben nem szólt ilyenért. Végigfuttattam rajta egy víruskeresést, ez lett az eredménye:


Avast! nem talált benne vírust

Ha letöltötted, akkor telepítsd! Telepítés közben figyelj oda, hogy csak a Cheat Engine kerüljön a gépre!


Gondolom neked sincs szükséged erre


Meg ha kellett a Skype, akkor azt is telepítetted már...

Ha sikeresen telepítetted a Cheat Engine-t, akkor nyissad meg böngésződben a Candy Crush-t, majd a keresd meg, hogy mi a Flash plugin azonosítója:


A Google Chrome-ban ez a Shift+Esc billentyűkombinációval hozható elő

Ezt a számot konvertáld hexadecimális formába, majd keresd meg a Cheat Engine-ban azt a folyamatot, aminek a száma erre végződik:


Válaszd ki a megfelelő folyamatot és nyisd meg!


Indítsd el a játékot és írd be, hogy hány lépésed van hátra, nyomj entert!


Lépj egyet és írd be ismét a keresendő kifejezést, nyomj entert!


Kattints az egér jobb gombjával a kiszűrt változóra ééés...


...változtasd ezt az értéket mondjuk ezerre!


És láss csodát, nem kell félned, hogy elfogynak a lépéseid!

Ez a módszer alkalmazható a pontszámra és a bombák visszaszámlálójára is. Gondolom ugyanígy működőképes más játékoknál, viszont (még) csak itt teszteltem. Ennek a programnak a használata nem igazán sportszerű, szóval ne nagyon alkalmazzátok ezt az egyszerű módszert!

#tech #játék #candy crush #Windows #game #csalás

Kövess minket Facebookon!
Iratkozz fel a csatornánkra!
Keresés
Neked ajánlott

Interrail Európa Túra – Cinque Terre, Pisa, Firenze, Róma- 14. rész
Irány Olaszország! Bár a vasutas sztrájk megnehezíti utazásunkat, eljutunk Cinque Terre vidékére autóstoppal, majd Pisa,...

HAIKU - Okosóra kerkpárosoknak
A francia mérnökök ha nem is mindig jó irányba, de legalább viszik valamerre a technológia...

Interrail Európa Túra – Africa, Marokkó, Tanger - 12. rész
A sorozat 12. részében Bobadilla poros városkáján keresztül megérkezünk Algecirasba, a Giblaltári-szoroshoz. Átkompolunk Afrikába és...

©2018 Trip and Tech

Online magazinunk utazással, innovációval, technikával és még sok érdekességgel várja az erre tévedő netvándorokat!

CAMPERSTUDIO
Impresszum
Adatkezelési nyilatkozat