A felhasználói élmény fokozásának érdekében szeretnénk megkérni, hogy engedélyezd a cookie-k használatát, illetve engedd meg nekünk, hogy saját felhasználásra statisztikát készítsünk a felhasználói szokásaidról. További információk

Új domain, új cikkek

Tóth Bendegúz - 2015.01.13.

A weboldal új címre költözött. Ennek több oka is van, a névválasztás hosszú procedúra volt. Új YouTube csatorna, domain, Google+ oldal, Facebook névváltoztatás.

A weboldal először mat-fiz.hu címen kezdte pályafutását, mivel a tartalom nem felelt meg a weboldal címének, ezért került később a makakk0.hu címre. A Makakk0 név az én felhasználói nevem (Tóth Bendegúz) és mivel alapvetően én tettem mindent az oldalra, saját tartalommal töltöttem fel, azért találónak gondoltam. A Makakk0 név eredetét senki ne kérdezze, hogy honnan jött. Csak úgy, ez jutott eszembe egy regisztrációnál, "o" betűvel már foglalt volt, ezért lett az utolsó betű "0".


A változás oka legfőképp az volt, hogy betársult Peterdi János, így ő fog vezetni majd egy blogszerűséget. Eddig is láthattátok, hogy a Rudas termálfürdőről készült és az Of Mice and Men videók is tőle származnak. Az új címmel együtt új YouTube csatorna és Google+ oldal is készül, amik lassan töltődnek is fel tartalommal.


Szóval a lényeg: kövessetek Facebookon, Google+-on és YouTube-on is!


Ha vége a vizsgaidőszaknak kicsit felpörgetjük az oldalt, de egyelőre sajnos várnotok kell!

#changelog #

Kövess minket Facebookon!
Iratkozz fel a csatornánkra!
Keresés
Neked ajánlott
©2018 Trip and Tech

Online magazinunk utazással, innovációval, technikával és még sok érdekességgel várja az erre tévedő netvándorokat!

CAMPERSTUDIO
Impresszum
Adatkezelési nyilatkozat