A felhasználói élmény fokozásának érdekében szeretnénk megkérni, hogy engedélyezd a cookie-k használatát, illetve engedd meg nekünk, hogy saját felhasználásra statisztikát készítsünk a felhasználói szokásaidról. További információk

Itt a megoldás a töredezett kábelekre - ZNAPS mágneses adapter

Tóth Bendegúz - 2015.07.25.

A ZNAPS mágneses microUSB illetve Lightning adapter biztonságosabbá teszi a mobileszközök töltését, szinkronizálását. Nem kell többé félni attól, hogy valaki belerúg a töltő kábelébe és leeseik az asztalról a telefonunk.

Az Apple laptopjaiba 2006-ban került mágneses töltő, ami nagy siker volt, mivel leegyszerűsítette a kábel csatlakoztatását a számítógéphez és biztonságosabbá tette a töltést.

A ZNAPS adapter ugyanezt teszi a telefon microUSB illetve Lightning csatlakozójával: az egyik részét bele kell dugni a mobilba, a másikba meg a telefonhoz kapott kábelt.


Az adapter két része

A kickstarteres gyűjtés olyan jól megy, hogy a 120 000 dolláros célt túllépve már 1 400 000 dollárnál tartanak és a kampány vége csak augusztus 14-én lesz.

Az adapter vízálló, mivel a telefon csatlakozója köré egy gumigyűrű kerül. Emellett tartalmaz egy LED-et is a kütyü, ami jelzi, ha a telefon feltöltődött. A microUSB esetén zavaró lehet, hogy nem mindegy melyik oldalával dugjuk be a kábelt a telefonba. Ez a mágneses csatlakozás esetén szerencsére már nem számít.

Mindegy, hogy melyik oldala van felfelé
Hogy kéne-e nekem egy ilyen? Nem rossz és tényleg nagyon kicsire sikeredett, viszont a 14 USD azaz kb. 3700 Ft nem olyan kevés érte. Ennyiért akár már adhatnának hozzá kábelt és töltőfejet is.

#android #iphone #mac #windows #micro-USB #töltő #kütyü #kickstarter

Kövess minket Facebookon!
Iratkozz fel a csatornánkra!
Keresés
Neked ajánlott

Interrail Európa túra: Felszerelés és tervezés - 2.rész
Ha érdekel, hogy mit és hogyan kell pakolni egy egy hónapos gyalogos túrára, neked való...

Interrail Európa túra: Felszerelés és tervezés - 1.rész
Ha érdekel, hogy mit és hogyan kell pakolni egy egy hónapos gyalogos túrára, akkor klikkelj,...

Interrail Európa Túra – Francia Riviéra, Marseille, Nizza, Monte Carlo - 13. rész
Spanyolországot elhagyva beutazzuk a francia riviéra mesés tájait: Arles, Marseille, Nizza, Monte Carlo, majd kalandos...

©2018 Trip and Tech

Online magazinunk utazással, innovációval, technikával és még sok érdekességgel várja az erre tévedő netvándorokat!

CAMPERSTUDIO
Impresszum
Adatkezelési nyilatkozat