A felhasználói élmény fokozásának érdekében szeretnénk megkérni, hogy engedélyezd a cookie-k használatát, illetve engedd meg nekünk, hogy saját felhasználásra statisztikát készítsünk a felhasználói szokásaidról. További információk

Jön a Moto G és a Moto X 2015

Tóth Bendegúz - 2015.06.06.

Hamarosan (várhatóan idén nyáron) megjelenik a Moto G és a Moto X új változata Andoid 5.1-gyel (Lollipop), vagy akár 6.0-val (Macadamia Nut Cookie).

Moto G

2013 novemberében jelent meg az első verzió 4,5 colos kijelzővel. A nagy sikerre való tekintettel kicsit fejlesztettek rajta, megnövelték és kiadták a Moto G 2014-et vagy másnéven Moto G2-t. Idén februárban kijött a 2014-es verzióból egy LTE-t is támogató eszköz. A 2014-es és a 2013-as változat között nem történt nagy előrelépés, mindössze fél colos növekedés és a hátlapi valamint az előlapi kamera terén.

A képen még az előd, a 2014-es modell látható
Idén, 2015-ben ennél többre számíthatunk: A Moto G 3 várhatóan 5 vagy 5.2 colos kijelzővel, 1.7 Ghz Qualcomm Snapdragon 610 processzorral, 8 GB bővíthető memóriával, 2 GB RAM-mal és 4G LTE támogatással fog érkezni. Úgy tudni, hogy fehér színben lesz kapható, de előreláthatólag emellett más színekben is boltokba kerülhet.

Moto X

Az X 2015-ben két verzióban is világot láthat, az egyiket Snapdragon 808 míg a másikat Snapdragon 810 fogja hajtani. Emellé 4 GB RAM, 5.2 colos kijelző, 64 vagy 128 GB nem bővíthető memória, Corning Gorilla Glass 3, 16 MP-es képstabilizátoros kamerát fognak társítani. Ezt a meglehetősen erős hardvert egy 3280 mAh-s akkumulátor fogja táplálni, ami megkapja a Quick Charge 2.0 funkciót, így akár fél óra alatt is fel lehet tölteni 60%-ra.

A Moto X 2014-es változata fa hátlappal

#motorola #android #mobil #kütyü #moto G #Moto X #specifikáció

Kövess minket Facebookon!
Iratkozz fel a csatornánkra!
Keresés
Neked ajánlott

Interrail Európa Túra - Corfu - 17. rész
Közeledünk a túrasorozat végéhez, de előtte felfedezzük az álomszigetet: Korfut! Elképesztően gyönyörű helyek, tengerpartok, strandok,...

Vidonn X6 – avagy a kínai csodakarkötő
Úgy tűnik egyre nagyobb az érdeklődés a viselhető okoseszközök iránt és mint mindig, a kevésbé...

Ha sok marhahúst eszel, hűvösebb lesz Európa
Tudta? A globális felmelegedés Európa hidegebbé válását is jelentheti. Az Özönvíz előtt c. filmben Leonardo...

©2018 Trip and Tech

Online magazinunk utazással, innovációval, technikával és még sok érdekességgel várja az erre tévedő netvándorokat!

CAMPERSTUDIO
Impresszum
Adatkezelési nyilatkozat