A felhasználói élmény fokozásának érdekében szeretnénk megkérni, hogy engedélyezd a cookie-k használatát, illetve engedd meg nekünk, hogy saját felhasználásra statisztikát készítsünk a felhasználói szokásaidról. További információk

Már megint két jegy egy áráért a Wizz Airnél

Tóth Bendegúz - 2015.05.19.

(A kedvezmény csak 2015. 05. 19-re vonatkozott) A Wizz Air idén is akciót hirdetett: ha most veszel két repülőjegyet, akkor csak az egyiket kell kifizetned. Persze azért ez nem teljesen így van...

Tavaly ünnepelte a 10. születésnapját a repülőtársaság, ennek apropóján egy napig lehetett féláron venni a jegyeket. A félár azt jelentette, hogy ha ketten utaztak, akkor csak az egyik személynek a jegyét kellett kifizetni, de ez a poggyászokra és az egyéb költségekre nem vonatkozott. A repjegyek ára általában egy kézipoggyászt tartalmaz, ami maximum 42 x 32 x 25 cm-es lehet. Lehet mellé közel tízezer forintért egy maximum 32 kg-os csomagot feladni, vagy ehelyett egy nagy kézipoggyászt, de akkor csak abba pakolhatunk.

Ebben az évben már 11 éves, viszont akkora profitot termelhetett a tavalyi akció, hogy idén is bevetették.


Más cégeknél is lesz ilyen akció?

Mi tavaly utaztunk ennek a keretében, és megérte. Fontos viszont utánanézni a fapados repterek helyének, mert van egy-kettő, amiket úgy hívnak, mintha egy nagyváros közelében lennének, eközben vagy 50-70 km-t kell utazni oda. Ezt meg lehet tenni shuttle busszal, vagy úgy ahogy mi csináltuk: stoppolással. Így már pénzügyileg nem vészes az utazás, viszont abszolút nem biztos, hogy valaki fel fog venni.

Németországban pl. nem szokás stoppolni, mi ezt nem tudtuk és megpróbáltuk. Több mint fél órát kellett volna várnunk a shuttle buszra, így ráfirkantottuk a repülőjegyünk hátuljára, hogy Mainz és a parkoló kijáratához álltunk. Negyed órán belül fel is vettek egy francia rendszámú Citroen Berlingoval, mint kiderült marokkóiak. Szóval lehet, hogy a németek nem vesznek fel, de mások igen :) Így végül sokkal gyorsabban értünk be Mainz központjába mint bármi mással.

Jó utazást kívánunk, akárhova is repültök!

A képek forrásai: origo.hueuropean-traveler.com

Kövess minket Facebookon!
Iratkozz fel a csatornánkra!
Keresés
Neked ajánlott

Ha mobilnet van, minden van?
Elkészült rövid filmünk a due.hu által kiírt pályázatra: Ha mobilnet van, minden van? címmel. Mi...

Phorce, az eszes szatyor
A mindennap fontos tárgyak szállítása nekem mindig is gondot okozott, hiszen minden táska valamilyen kompromisszumot...

Angol billentyűzet magyarítása
Mit tegyen az ember, ha a laptop billentyűzete angol és neki magyar kéne? Alakítsa át....

©2018 Trip and Tech

Online magazinunk utazással, innovációval, technikával és még sok érdekességgel várja az erre tévedő netvándorokat!

CAMPERSTUDIO
Impresszum
Adatkezelési nyilatkozat